Támogatottak

Sport
2018-ban a MOL Tehetségtámogató Program keretében összesen 84 fiatalnak nyújt támogatást 31 millió forint értékben az Új Európa Alapítvány kuratóriuma. A támogatottak között olyan tehetséges fiatalok szerepelnek, mint Özbas Szofi cselgáncsozó és Németh Nándor úszó. Ismerkedjen meg néhány támogatottunkkal részletesebben!
fqwgdj1fdv_sport.jpg
Művészet-Tudomány
A MOL Tehetségtámogató Program művészet-tudomány kategóriájában a 2017/2018-as évben 79 fiatal és csapataik nyertek el támogatást több mint 16 millió forint értékben. Ismerkedjen meg részletesebben néhány idei támogatottunkkal!
tehetsegtamogato.jpg
Helyi közösségek

A helyi közösség a társadalmi összefogás és a szolidaritás megnyilvánulásának alapsejtje. Sokszínű tevékenységének támogatását fontosnak tartjuk. Támogatásainkra azok a civil szervezetek pályázhatnak, amelyek a helyi közösségeket erősítik és az egy településen vagy városrészben élő emberek életét közösséggé válását, identitásának megerősödését segítik.

helyikozosseg.jpg
Mester-M Díjazottak

A Mester-M Díjjal olyan tanárok és edzők példaértékű munkáját ismeri el az Új Európa Alapítvány kuratóriuma, akik eddigi pályafutásuk során sokat tettek a fiatal tehetségek felfedezéséért.

mesterm.jpg
Gyermekegészségügy

2017-ben a MOL Gyermekgyógyító Program keretében 39 nonprofit szervezet élmény- és művészetterápiás programja részesült több mint 45 millió forint támogatásban. A nyertes pályázatnak köszönhetően valósulhat meg beszédfogyatékkal élő gyerekekek fejlesztése zeneterápiával a Bliss Alapítvány szervezésében. A Szombathelyi Evangélikus Egyházközösség Szeretetszolgálat Alapítvány fenntartásában vizitel szombathelyi és soproni kórházak gyerekosztályán a Doktor Bohóc Mosolyszolgálat.

gyerekgyogyito.jpg