Pályázóknak

MOL Tehetségtámogató Program sport
A MOL Tehetségtámogató Program Sport kategóriája a 10-16 év közötti fiatal sportolók támogatását tűzte ki célul, akik már bizonyították tehetségüket országos vagy nemzetközi versenyeken, és továbblépésükhöz anyagi segítségre van szükségük. A nyertesek eszköztámogatásban vagy útiköltség támogatásban részesülnek.
mlimzmw8bx_sport.jpg
MOL Tehetségtámogató Program Művészet-tudomány
A MOL Tehetségtámogató Program Művészet-tudomány kategóriája olyan 10-18 év közötti fiatalok támogatását tűzte ki célul, akik a művészet, a társadalom- vagy a természettudományok területén már bizonyították tehetségüket országos vagy nemzetközi versenyeken, kiállításokon, és továbblépésükhöz anyagi segítségre van szükségük. A pályázatot évente egyszer hirdetjük meg, a nyertesek eszköztámogatásban vagy útiköltség támogatásban részesülnek.
tehetsegtamogato.jpg
Helyi Érték Program

A helyi közösség a társadalmi összefogás és a szolidaritás megnyilvánulásának alapsejtje. Sokszínű tevékenységének támogatását fontosnak tartjuk. Támogatásainkra azok a civil szervezetek pályázhatnak, amelyek a helyi közösségeket erősítik és az egy településen vagy városrészben élő emberek életét közösséggé válását, identitásának megerősödését segítik.

helyikozosseg.jpg
Mester-M Díj

A MESTER-M Díj azoknak az áldozatkész tanároknak, edzőknek a munkáját ismeri el, akik a fiatal tehetségek, későbbi sikeres sportolók, művészek, tudósok elindításában nagy szerepet játszanak.

mesterm.jpg
MOL Gyermekgyógyító Program

MOL Gyermekgyógyító Program nonprofit szervezetek élmény-és művészetterápiás programjait támogatja. A krónikusan beteg, fogyatékkal élő vagy veszélyeztetett gyerekeknek szóló terápiás foglalkozások, táborok költségeire évente egyszer pályázhatnak a szervezetek.

gyerekgyogyito.jpg