Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Látogatónk!

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

Pályázati programjaink adatkezelésére és teljes működésünkre kiterjedő átfogó adatvédelmi szabályzatunkat a letölthető dokumentumok között találja a lap alján.

Adatvédelem

Az Ön megadott személyes adatainak védelme kiemelten fontos az MOL Alapítvány számára. Az MOL Alapítvány az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Az MOL Alapítvány bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot - a személyes adatok védelméről szóló – érvényes jogszabályok (Magyarországon az 2011. évi CXII. törvény) rendelkezései szerint kezel.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát önként eljuttatja az MOL Alapítványhoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az MOL Alapítvány - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

Adatok felvétele

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges, azonban egyes szolgáltatások igénybevételéhez bizonyos személyes adatokra szükség van.

Az MOL Alapítvány a következő szolgáltatásokhoz kérhet személyes adatokat:

A rendelkezésünkre bocsátott személyes a következők lehetnek:

Ezekben az esetekben az adatok felvétele előtt az MOL Alapítvány tájékoztatja az érintetteket az adott konkrét adatkezelés szabályairól, illetve beszerzi a konkrét adatkezelésre vonatkozó előzetes hozzájárulásukat, mely bármikor visszavonható.

Az MOL Alapítvány az általa kezelt személyes adatokat harmadik személy számára - a jogszabályok által előírt kötelező esetek kivételével ill. az érintett hozzájárulása nélkül - semmilyen körülmények között nem továbbítja.

Adatbiztonság

A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében társaságunk kiterjedt műszaki és üzemeltetési biztonsági intézkedéseket alkalmaz. Biztonsági eljárásainkat rendszeresen ellenőrizzük és a technológiai fejlődéssel összhangban fejlesztjük.

Tájékoztatás

Írásbeli kérés esetén az MOL Alapítvány tájékoztatja az érintetteket személyes adataik kezeléséről.

Letölthető dokumentumok

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Megadott személyes adatainak törlését az info@mol.hu e-mail címen kérheti.