Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Látogatónk!

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

Pályázati programjaink adatkezelésére és teljes működésünkre kiterjedő átfogó Adatvédelmi tájékoztatónkat a letölthető dokumentumok között találja az oldal alján.

Adatvédelem

Az Ön megadott személyes adatainak védelme kiemelten fontos a MOL Alapítvány számára. A MOL Alapítvány az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

A MOL Alapítvány bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot - a személyes adatok védelméről szóló – érvényes jogszabályok (Magyarországon az 2011. évi CXII. törvény) rendelkezései szerint kezel.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát önként eljuttatja a MOL Alapítványhoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a MOL Alapítvány - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

Adatok felvétele

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges, azonban egyes szolgáltatások igénybevételéhez bizonyos személyes adatokra szükség van.

A MOL Alapítvány a következő szolgáltatásokhoz kérhet személyes adatokat:

1. Hírlevélre feliratkozás

A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok a következők lehetnek:

2. Pályázatok

A rendelkezésre bocsátott személyes adatok köréről, amely pályázati kiírások szerint változó, az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ezekben az esetekben az adatok felvétele (pályázatok benyújtása)  előtt kérjük előzetes hozzájárulásukat, amely bármikor visszavonható.

A MOL Alapítvány az általa kezelt személyes adatokat harmadik személy számára - a jogszabályok által előírt kötelező esetek kivételével ill. az érintett hozzájárulása nélkül - semmilyen körülmények között nem továbbítja.

Adatbiztonság

A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében műszaki és üzemeltetési biztonsági intézkedéseket alkalmazunk. Biztonsági eljárásainkat rendszeresen ellenőrizzük és a technológiai fejlődéssel összhangban fejlesztjük.

Tájékoztatás

Írásbeli kérés esetén a MOL Alapítvány tájékoztatja az érintetteket személyes adataik kezeléséről.

Letölthető dokumentumok

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Megadott személyes adatainak törlését az info@molalapitvany.hu e-mail címen kérheti.