Az alapítvány / Médiasarok

2019. április 01.
Indul a szavazás országszerte

Április 1-jén indul a MOL Helyi Érték programjának közönségszavazása országszerte 40 körzetben, körzetenként 2-3, az első fordulón továbbjutott civil szervezet van versenyben. Minden körzetben a helyi lakók vagy ott átutazók dönthetnek a győztesről április 22-ig, a kijelölt MOL töltőállomásokon leadott szavazatukkal. A nyertesek egyenként félmillió forintos támogatásban részesülnek.

2019. március 25.
Idén is tíz kiváló tanár és edző kapta meg a MOL Mester-M Díjat

A MOL Mester-M Díját idén is tíz kiemelkedő munkát végző tanár és utánpótlásedző kapta meg. A díjazottakat a tanítványaik jelölése alapján a MOL Alapítvány kuratóriuma választotta ki. Az erkölcsi elismerés mellett a díj fejenként egymillió forintos juttatással is jár.

2019. március 01.
Sportolj könnyebben: fiatal sportolókat támogat a MOL Alapítvány

A MOL Tehetségtámogató Program Sport pályázata azoknak a 10-18 év közötti általános vagy középiskolás diákoknak nyújt anyagi segítséget, akik tehetséges sportolók és országos vagy nemzetközi versenyen is bizonyítottak már. Az útiköltségtérítésre, eszközvásárlásra és egyéb sportoláshoz köthető költségek támogatására benyújtható pályázatokat a hónap végéig várja a MOL Alapítvány. Az ország minden részéből várják a tehetséges diákok jelentkezését.

2018. november 30.
Összesen 18 millió forintot nyertek el a fiatal tehetségek

A MOL Tehetségtámogató Program összesen 72 fiatal művész- és kutató-jelölt pályafutását segíti 18 millió forinttal ebben a tanévben. A tehetséges és eredményes diákok tanulmányaik feltételeinek javításához igényelhettek támogatást a pályázati felhívás keretében. A szakértő zsűri értékelése után a végső döntést a pályázatokat kiíró MOL Alapítvány kuratóriuma hozta meg.

2018. március 05.
A MOL Mester-M Díjjal jutalmazta a kiemelkedő munkát végző tanárokat és edzőket

Az Új Európa Alapítvány idén újabb tíz, kiemelkedő munkát végző tanárt és edzőt jutalmazott Mester-M díjjal. Az elismeréseket a MOL vezetői mellett Sebestyén Júlia Európa-bajnok műkorcsolyázó, az Új Európa Alapítvány kurátora, Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó, Herczig Norbert négyszeres magyar ralibajnok, valamint Hamar Dániel a Muzsikás Együttes alapító tagja adták át.