Az alapítvány / Médiasarok

2018. november 30.
Összesen 18 millió forintot nyertek el a fiatal tehetségek

A MOL Tehetségtámogató Program összesen 72 fiatal művész- és kutató-jelölt pályafutását segíti 18 millió forinttal ebben a tanévben. A tehetséges és eredményes diákok tanulmányaik feltételeinek javításához igényelhettek támogatást a pályázati felhívás keretében. A szakértő zsűri értékelése után a végső döntést a pályázatokat kiíró MOL Alapítvány kuratóriuma hozta meg.

2018. március 05.
A MOL Mester-M Díjjal jutalmazta a kiemelkedő munkát végző tanárokat és edzőket

Az Új Európa Alapítvány idén újabb tíz, kiemelkedő munkát végző tanárt és edzőt jutalmazott Mester-M díjjal. Az elismeréseket a MOL vezetői mellett Sebestyén Júlia Európa-bajnok műkorcsolyázó, az Új Európa Alapítvány kurátora, Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó, Herczig Norbert négyszeres magyar ralibajnok, valamint Hamar Dániel a Muzsikás Együttes alapító tagja adták át.

2018. március 05.
A MOL Mester-M Díjjal jutalmazta a kiemelkedő munkát végző tanárokat és edzőket

2017. december 06.
Hatodik alkalommal adták a Média a Tehetségekért Díjakat

Több mint 280 pályázatból választották ki a „Média a Tehetségekért Díj” idei nyerteseit: a négy kategória legjobbjai között találjuk a Magyar Nemzet Magazin, az RTL Magyarország, az M4 Sport, a Nők Lapja és a Kossuth Rádió fiatal művészeket, tudósokat és sportolókat bemutató riportjait is.

2017. december 06.
Hatodik alkalommal adták a Média a Tehetségekért Díjakat