Az alapítvány / Médiasarok

2018. március 05.
A MOL Mester-M Díjjal jutalmazta a kiemelkedő munkát végző tanárokat és edzőket

Az Új Európa Alapítvány idén újabb tíz, kiemelkedő munkát végző tanárt és edzőt jutalmazott Mester-M díjjal. Az elismeréseket a MOL vezetői mellett Sebestyén Júlia Európa-bajnok műkorcsolyázó, az Új Európa Alapítvány kurátora, Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó, Herczig Norbert négyszeres magyar ralibajnok, valamint Hamar Dániel a Muzsikás Együttes alapító tagja adták át.

2018. március 05.
A MOL Mester-M Díjjal jutalmazta a kiemelkedő munkát végző tanárokat és edzőket

2017. december 06.
Hatodik alkalommal adták a Média a Tehetségekért Díjakat

Több mint 280 pályázatból választották ki a „Média a Tehetségekért Díj” idei nyerteseit: a négy kategória legjobbjai között találjuk a Magyar Nemzet Magazin, az RTL Magyarország, az M4 Sport, a Nők Lapja és a Kossuth Rádió fiatal művészeket, tudósokat és sportolókat bemutató riportjait is.

2017. december 06.
Hatodik alkalommal adták a Média a Tehetségekért Díjakat

2017. november 29.
Több mint 70 fiatal művész és tudós nyert támogatást a MOL alapítványi pályázatán

A MOL Tehetségtámogató Program 79 fiatal művész és tudós pályafutását segíti összesen 16 millió forinttal. A tehetséges és eredményes diákok eszközvásárláshoz vagy útiköltséghez igényelhettek támogatást a pályázati felhívás keretében.