Pályázóknak / MOL TEHETSÉGTÁMOGATÓ PROGRAM 2018

MOL Tehetségtámogató Program Művészet-tudomány kategóriájában olyan 10-18 éves magyarországi általános és középiskolás diákok, diákcsoportok, ifjúsági csoportok pályázhattak, akik országos vagy nemzetközi versenyeken, kiállításokon kiemelkedő teljesítményt értek el eddig, és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükség. A pályázatokat eszközvásárlásra vagy útiköltség támogatásra lehetett benyújtani október 5-ig.

2018-ban a meghirdetett felhívásra összesen 233 pályázat érkezett be. A pályázatok értékelése két fordulóban történt. Idén is a jól ismert szakembereket kértünk fel arra, hogy a zsűri munkájában közreműködjenek: Devich Mártont a Bartók Rádió igazgatóját, Eckhardt Gábort Liszt-díjas zongoraművészt és Kállai Gabriellát oktatáskutatót.

2018-ban 72 fiatal és csapataik nyertek el támogatást több mint 18 millió forint értékben a MOL Tehetségtámogató és a Tehetségtámogató Klasszis Program keretében.

A MOL Tehetségtámogató Program Művészet – Tudomány kategóriáját legközelebb 2019 nyarán hirdetjük meg.

A MOL közhasznú alapítványán keresztül 2006 óta karolja fel a fiatal tehetségeket, eddig közel 5000 sportoló és művészeti vagy tudományos pályára készülő fiatal fejlődését segítette.