Hírek / Civil szervezetek

Harmadik alkalommal, megújult koncepcióval rendezik meg adakozó sportbarátok számára a Jótékonysági Träning Sportnapot, ahova csapatok jelentkezését várják. Az eseményen részt vesz Baji Balázs olimpikon és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar gátfutó, aki élőben mesél majd a riói olimpiáról, szlalomfutásban pedig bárki összemérheti vele gyorsaságát!

A november 19-én (szombaton) reggel kezdődő crosscore edzéseken minden órán egy rövid versenyt hirdetnek. Egy csapatból mindig egy embernek kell versenyezni, és minden órán pontot lehet szerezni az adott csapattagnak. A versenyszámok után összesítik az eredményeket, és a legjobb három csapatot díjazzák. A versenyek egyszerű gyakorlatokból állnak, így az új träningesek is bátran indulhatnak.

Ajánlott csapatlétszám: 6 fő. Szabad helyekre bárki csatlakozhat, illetve egy csapatból többször is lehet versenyezni, edzeni. A csapat regisztrációkat a zsiraimilan@traning.hu e-mail címre várják.

A jótékonysági eseményen befolyt teljes összeget a Bókay Gyermekklinika veseosztályának ablakcseréjére fordítják.

fotó: Németh András Péter (Diéta & Fitnesz)

Träning Sportnap - Tervezett program

Piros terem

09:00-10:00 CrossCore
10:00-11.00 Köredzés
11:00-12:00 Gyermek-szülő sorverseny
12:00-13:00 Cycling 13:00-14:00 CrossCore
14:00-15:00 Köredzés 15:00-16:00 CC+Cycling
16:00-17:00 Cycling 17:00-18:00 CrossCore
18:00-18:15 Edző vs. vendég challenge
18:15-18:30 Eredményhirdetés

Kisterem

Egészségügyi mérések a Bókay Gyermekklinika, illetve táplálkozási tanácsadással kapcsolatos interaktív előadás Novák Péter táplálkozási tanácsadás jóvoltából.

Balázst 2007 óta a MOL Tehetségtámogató Program és a Tehetségtámogató Klasszis Program támogatja. A Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány munkáját 2015-től a MOL Gyermekgyógyító Program támogatja.