Pályázóknak / Mi így kezeljük a járványt

A meghirdetett pályázatokra a támogatási összeg a rendelkezésünkre áll, azt az eredeti cél szerint tervezzük felhasználni.

1. MOL Tehetségtámogató, Sport kategória

Az online pályázatok beadási határideje változatlanul március 31-én, éjfél.

Pályázóink számára az alábbi könnyítést kínáljuk fel:

- A pályázatot - B kategória (útiköltség igénylés) esetén - a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján tervezzék meg. Ha a járványügyi helyzet miatt túl sok bizonytalansággal néznek szembe, akkor próbálják meg csak a legfontosabb versenyeket feltüntetni vagy egy átlagos versenyévadot modellezni. A támogatás elnyerése esetén, a szerződés megkötése előtt lesz lehetőség a versenynaptár és a tervezett költségtételek módosítására vagy pontosítására.

- Amennyiben a szövetségi igazolások (2. sz. melléklet) vagy akár a felkészítő edző aláírásának beszerzése (3. sz. melléklet) nehézségekbe ütközik a járványügyi helyzet miatt március 31-ig aláírás nélkül is elfogadjuk azokat. Az aláírások pótlását a hiánypótlási időszakon belül (jelenleg érvényes ütemezésünk szerint április 17-ig) elfogadjuk!  A nyomtatványok feltöltése aláírás nélkül is kötelező, ellenkező esetben nem tudják benyújtani a pályázatot!!

Részletek: https://molalapitvany.hu/cikk/sport_kategoria

2. MOL Tehetségtámogató, Művészet-tudomány kategória

A 2019-ben támogatást nyert fiatalok jelezzék, ha programjaikat halasztani kell, akár az eredetileg tervezett futamidőn túl is, a módosításokhoz minden esetben hozzá fogunk járulni.

3. Helyi Érték Program

Március 29-én éjfélig lehet szavazni 54 körzetben 151 civil szervezetre, az online szavazás ütemezésén nem változtatunk.

Szavazás: https://molalapitvany.hu/szavazas/2019

A nyertes szervezetek lehetőséget kapnak a támogatási szerződés megkötése előtt arra, hogy módosított programtervet és költségvetést nyújtsanak be és programjaikat elhalasszák későbbi időpontra, ha ez szükséges lesz.

4. MOL Gyermekgyógyító Program

A támogatott szervezetek, amelyek kénytelenek terápiás programjaikat felfüggeszteni vagy átütemezni, lehetőséget kapnak szerződés- és projekt módosításra az eredetileg tervezett futamidőn túl.

Munkatársaink - otthoni munkavégzés keretében - munkaidőben (9-17h) telefonon és emailen továbbra is elérhetők.

Tervezett rendezvényeinket és projektlátogatásainkat halasztjuk.