Hírek / Civil szervezetek

Az "Adj lendületet helyi közösségednek!" mottójú MOL Helyi Érték Programra összesen 297 pályázat érkezett be 2018 őszén. A szakmai értékelés és az alapítvány kuratóriumának döntése alapján 109 pályázat vesz részt azon a közönségszavazáson, melyet 2019. április 1. és 22. között tartanak a MOL töltőállomásokon, országszerte 40 körzetben.

Alapítványunk a helyi civil szervezetek, kezdeményezések támogatására összesen 20 millió forintos kerettel hozta létre a MOL Helyi Érték Programot, melyre négy kategóriában lehetett pályázni országszerte: jövő generációja, kultúra, környezetvédelem-fenntarthatóság és társadalom.

A körzetenként legtöbb szavazatot begyűjtő szervezet elnyeri a pályázatban igényelt, maximálisan 500.000 forintos támogatást. A projektre a szavazatokat a MOL kijelölt töltőállomásain lehet leadni. A kiválasztott szervezet nevével ellátott kupont le kell tépni a szórólapról, és azt az üzletben található „A Te szavazatod is számít! Helyi Érték Program” feliratú gyűjtőurnákba kell bedobni.

A szavazási fordulóba bejutott szervezetek listája itt érhető el.

A szavazásban résztvevő kutak listája itt érhető el.

A végső eredményhirdetésre legkésőbb május 3-ig kerül sor.