Hírek / Művészet-tudomány

A Fülbe-való Eckhardt Gábor Liszt-díjas zongoraművész által vezetett, oldott stílusú, interaktív, humorral átszőtt és vetítéssel egybekötött sorozat, amely a tizenéves általános és középiskolásoknak szól. A zenetörténeti bolhapiac témái hétről hétre érdekes megközelítésekkel mutatják be a műfaj nagyjait: Hova tűnt a hang? Mi mindent tud a zongora? Mit csinál a zeneszerző, ha beteg? És mit csinál, ha magányos? Messze áll egymástól a klasszikus és a népzene? Kérdések, válaszok és rejtvények – és persze jutalom a megfejtőknek!

A koncerteken a MOL Tehetségtámogató Program fiatal zenészei is fellépnek.A műsorok célja természetessé tenni a komolyzene hallgatását a fiatalok között, és felébreszteni bennük a tudatos hallgatás igényét.

A március 20-i koncert címe: Senki nem ért meg! - avagy a zeneszerző és az előadóművész magányossága

Közreműködik: Bangó Adrienn, Mayer Laura Dóra, Stadler Anna Ilona (hegedű), Váczi Júlia (gordonka), Boros Tekla, Krápicz Balázs (zongora), Nagy Bernadett (klarinét)

Időpont: 2016. március 20., 11:00
Helyszín: Budapest Music Center, 1093 Budapest, Mátyás u. 8.

Jegyek 1000 forintos áron kaphatók a helyszínen, az InterTicket országos JEGYPONT hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

A következő koncert időpontja:
2016. május 15. 11:00